Straight Angle™: What is your TOTFL Score????
Wednesday, September 08, 2004

What is your TOTFL Score???? 

Are you ready to take the TOTFL (Test of Tamil as a Foreign Language)?

1) What do you do with a Gujili?
a) Gujaals
b) Gilma
c) Gilpans
d) Galij

2) What is a Jujubi ?
a) Something sweet
b) An easy one
c) A tough one
d) An Alwaa

3) What is Alwaa?
a) Something you find in Tirunelveli
b) What a girlfriend gives when she marries someone else
c) A laddu
d) Jujubi

4) What is the respectful way to address a friend?
a) Machi
b) Sir
c) By name
d) Aiya

5) Who is a 'Frooti' ?
a) A studious person
b) A sportsman
c) The professor
d) A soft drink

6) When someone says 'nambitten', what do they mean?
a) I don't believe you!
b) Sure, I believe you
c) Are you nuts??
d) I have to catch a bus

7) Who or what is Peter?
a) A tourist
b) Someone who talks only in English
c) Peter Jones
d) Your teacher

8) For which of the following events will you say 'Gumbaloda
a) When you go to Tirupati as a group
b) When the entire gang has been caught watching 'matter'-padam
c) When you do group studies
d) Meeting a Hindi actor

9) What is a 'rupture'?
a) Kadi
b) Draabai
c) Trouble
d) Danger

10) When Someone refering to a woman as 'Seriyana Kattai' ?
a) she is genius
b) she is lean
c) she had looted all guys eyes...
d) she wears wooden chappals.

Correct Answers:
1 - a
2 - b
3 - b
4 - a
5 - a
6 - a
7 - b
8 - b
9 - c
10 - c
If you have scored more than 7 marks , Kalakitta maams...

-----Refer the following Dictionary Of Madras Tamilu to pass in this TOTFL Exam-----
Allwa - To cheat
Aatha - Mother
Abase - Loot adiththal
Alppam - A silly/cheap dude
Anna - The elder brother
Anni - Anna's figure
Appeettu - Unsuccessful
Asaththal - Kalakkal
Bajari - A not-so-friendly figure
Bandha - Pillim
Bekku - Fool
Body - Muscular Machi
Chithee - Aunty Figure
Dapsa/Doop - Lie
Desi Gujili - An Indian figure in US
Dhil - Courage
Dhool - Super
Dham - To smoke
Daavu - Site seeing
Dickielona - A friendly game played in Delhi (courtesy Movie: Gentleman)
Damaram - Deaf
Dori - Squint-eyed Figure item - Young/Attractive Lady/Women/Girl
Freeyaavidu - Forget it
Gaali - Appeettu
Gujili - Figure
Guru - Head of the gang
Gujaals - Having fun with Gujilis
Gaanapaattu - Rap song sung by Machis
Galeej - Dirty
Gilli, Goli - Traditional games played in Madras
Goltti - A dude from Andhra
Jakku - An exclamation on seeing a not-so-Takkar figure (see Jil below)
Jollu - Bird watching
Jilpaans - Gujaals
Jute - Escape when caught up by girlfriend's father.
Jujubi - Easy
Jil - An exclamation on seeing a Takkar figure
Jalsa - Same as Gujaals
Kaattaan - Uncivilized/ Rude Machi
Kenai - Idiot
Kikku / Mabbu - Intoxicated/under influence
Kalakkalls - To cause a flutter
Kanai pakri - Friend of ushar pakri
Kindal - To make Fun
Kaka adikarathu - Putting soaps to someone
K M L - Kedacha Mattum Labam
Kutti - Figure
Kudumba figure - Homeloving Gujli
Kudumba paatu - A song with which machis identify themselves
Kulls - A short machi
Laddu - Allva
Loot adiththal - to steal
Maams - One cool dude
Maanga - Fool
Machi - Maams
Mandai - A sharp guy
Mary - feminine of Peter
Mavu - refer O B.
Nachunu - Bull's eye
Nambitten - I don't believe you
Naattu Kattai - A well-built village figure
Naattan - Villager
Naamam - To cheat
Naina - Father (courtesy Telugu)
Kadalai - Machi talking to a Gujili or vice versa
OB - To waste time
Ottal - To make fun of some one
Ondrai anna - Worthless
Pattaani - Machi talking to Machi or Gujli talking to Gujli
Peter Party - Machi trying to show off by talking in hi-fi english
Pathni - A figure who goes around the block
Pakkri - A shrewd dude
Petta - Area
Pisaaththu - Cheap
Pillim - Show-off
Peela - To lie
Rambo - A manly figure
Sister - Often used by Machis while Approching Figures for the first time
Songi - Lazy
Saanthu pottu - Possibility of getting beaten by a stick (courtesy Movie: Thevar Magan)
Takkar figure - Semma figure
Thanni - Liquor
Thalaivar - Leader
Tin katrathu - Getting into trouble (courtesy Movie: Anjali)
Ushar pakri - Smart pakri
Vennai - Fruit
Weightaana figure - A very attractive/rich figure
Wrong kaatrathu - Acting indifferently


Post a Comment

<< Home

Jus beenFree Counters visits
Free Counter

Get awesome blog templates like this one from BlogSkins.com

© All that is written here are the Genuine Products of the Intellect of the author and are protected by the relevant copyright acts...If you wish to quote the highness you can do so at your own risk and at risk to the integrity of the author's cerebrum.

All that is written in this blog are the personal opinions of the author and are in no way representative of the organisation that the author has worked for or is working for or would be working for in the future.

Get Firefox!

:: Adam Smith's Controlled Greed ::

Swarnasrikrishnan/Male/28. Lives in India/Tamilnadu/Chennai, speaks Tamil, English, 

Malayalam, German, Hindi(??). Eye color is black. I am a god. I am also optimistic.
It's me machan:

Swarnasrikrishnan, Male, 28, India, Tamilnadu, Chennai, Tamil, English, Malayalam, German, Hindi(??)

::New Craze::

::Visual Treat ::
:: Paths Last Taken ::
::Partners in Wandering::

:: Strangers in Wandering ::

::Wanderers Stumbled Upon::

::Wanderers for India::

::Corporate Wanderers::

:: Traces left behind ::

April 2004
May 2004
June 2004
July 2004
August 2004
September 2004
October 2004
November 2004
December 2004
January 2005
February 2005
March 2005
April 2005
May 2005
June 2005
July 2005
August 2005
September 2005